Beskrivelse
Kylling: Biprodukter af vegetabilsk oprindelse og animalske biprodukter (min. 4% kylling), grøntsager, mineraler
Analyse: Protein: 20%, Fedt: 5%, Råaske: 8%, Råfibre: 2%, Fugt: 17%
Tilsætningsstoffer: Konserveringsmidler (EU-tilsætningsstoffer), E202, Emulgator.
Laks: Biprodukter af vegetabilsk oprindelse og animalske biprodukter (min. 4% laks), grøntsager, mineraler
Analyse: Protein: 19%, Fedt: 5%, Råaske: 8%, Råfibre: 2%, Fugt: 17%
Tilsætningsstoffer: Farvestoffer (jernoxid), E172, konserveringsmidler (EU-tilsætningsstoffer), E202, Emulgator.
Vildt: Biprodukter af vegetabilsk oprindelse og animalske biprodukter (min. 4% hjort), grøntsager, mineraler
Analyse: Protein: 18%, Fedt: 5%, Råaske: 8%, Råfibre: 2%, Fugt: 16%
Tilsætningsstoffer: Konserveringsmidler (EU-tilsætningsstoffer), E202, Emulgator.
Lam: Biprodukter af vegetabilsk oprindelse og animalske biprodukter (min. 4% lam), grøntsager, mineraler
Analyse: Protein: 19%, Fedt: 5%, Råaske: 8%, Råfibre: 2%, Fugt: 17%
Tilsætningsstoffer: Farvestoffer (jernoxid), E172, konserveringsmidler (EU-tilsætningsstoffer), E202, Emulgator.
Hampefrøolie: Biprodukter af vegetabilsk oprindelse og animalske biprodukter (min. 4% hampefrøolie), grøntsager, mineraler
Analyse: Protein: 19%, Fedt: 9%, Råaske: 7%, Råfibre: 2%, Fugt: 17%
Tilsætningsstoffer: Konserveringsmidler (EU-tilsætningsstoffer), E202, Emulgator.
Mix: Biprodukter af vegetabilsk oprindelse og animalske biprodukter (min. 4% kylling, lam, vildt), biprodukter fra fisk (min 4% laks), grøntsager
Analyse: Protein: 19%, Fedt: 9%, Råaske: 7%, Råfibre: 2%, Fugt: 17%
Tilsætningsstoffer: Konserveringsmidler (EU-tilsætningsstoffer), E202, Emulgator.
Hest: Vegetabilske biprodukter, Kød og animalske biprodukter (min. 4 % hest), Grøntsager, Olier og fedtstoffer, Propylenglycol
Analyse: Protein: 22%, Fedtindhold: 4%, Råaske: 10%, Træstof: 1%, Vandindhold: 17%.
Tilsætningsstoffer: konserveringsmidler og farvestoffer.
Tilskudsfoder til hunde. Hunden bør altid være under opsyn ved fodring, samt have frisk vand til rådighed.