Beskrivelse
Frisk udbenet kylling (16 %), dehydreret kylling (15 %), dehydreret kalkun (14 %), røde linser, hele grønne ærter, frisk kyllinge-kråse (lever, hjerte, nyre) (4 %), dehydreret atlantisk sild (4 %), ærtefibre, friske hele æg (4 %), frisk hel flynder (4 %), silde-olie (2 %), soltørret alfalfa (2 %), hestebønne (2 %), grønne linser, hele gule ærter, kyllingefedt (1 %), frisk kyllinge-brusk (1 %), brun tang, friske hele græskar, friske hele mandel-græskar, frisk hel pastinak, frisk have-kål, frisk spinat, frisk sareptasennep, frisk majroe, friske hele gulerødder, friske red delicious æbler, friske Bartlett pærer, frysetørret kyllingelever, frysetørret kalkunlever, friske hele tranebær, friske hele blåbær, cikorierod, gurkemeje, mælkebøtte, glat burre, lavendelblomst, læge-stokrose, hyben. TILSÆTNINGER (pr. kg): Næringsmæssige tilsætninger: E6 (Zink): 100 mg. Zootekniske tilsætninger: Enterococcus faecium NCIMB10415: 600×10^6 CFU.
TILSÆTNINGER: ZINK CHELAT. VITAMIN E (KONSERVERING).
-
Rå protein (min.) |
33 % |
Rå fedt (min.) |
14 % |
Rå aske (max.) |
7 % |
Rå fiber (max.) |
6 % |
Vand (max.) |
12 % |
Kalcium (min.) |
1.5 % |
Fosfor (min.) |
1.1 % |
Omega-6 (min.) |
2.2 % |
Omega-3 (min.) |
1 % |
DHA (min.) |
0.3 % |
EPA (min.) |
0.3 % |
Glucosamin (min.) |
1500 mg/kg |
Chondroitin sulfat (min.) |
900 mg/kg |
Linolsyre (min.) |
2 % |
Kulhydrat (NFE) |
28 % |
-
VITAMINER
Vitamin A |
15 KIU/kg |
Vitamin D3 |
1,500 IU/kg |
Vitamin E |
170 IU/kg |
Vitamin B1 (Thiamin) |
7 mg/kg |
Vitamin B2 (Riboflavin) |
6.5 mg/kg |
Vitamin B3 (Niacin) |
63 mg/kg |
Vitamin B5 (Pan. Syre) |
20.5 mg/kg |
Vitamin B6 (Pyridoxin) |
4.05 mg/kg |
Vitamin B12 |
0.08 mg/kg |
Folsyre |
1.5 mg/kg |
Cholin |
2250 mg/kg |
MINERALER
Natrium |
0.33 % |
Klorid |
0.45 % |
Kalium |
0.75 % |
Magnesium |
0.12 % |
Jern |
180 mg/kg |
Zink |
165 mg/kg |
Kobber |
25 mg/kg |
Mangan |
14 mg/kg |
Iod |
2 mg/kg |
Selen |
0.53 mg/kg |
-
Lysin |
2.30 % |
Threonin |
1.26 % |
Methionin |
0.6 % |
Isoleucin |
1.31 % |
Leucin |
2.31 % |
Valin |
1.64 % |
Arginin |
2.29 % |
Phenylalanin |
1.36 % |
Histidin |
0.71 % |
Tryptophan |
0.33 % |
Cystin |
0.38 % |
Tyrosin |
0.88 % |
Methionin-Cystein |
0.98 % |
Phenylalanin-Tyrosin |
2.24 % |
-
Cikorierod |
400 mg/kg |
Gurkemeje |
100 mg/kg |
Mælkebøtte |
100 mg/kg |
Glat Burre |
100 mg/kg |
Lavendel |
100 mg/kg |
Læge-Stokrose |
100 mg/kg |
Hyben |
100 mg/kg |